17. elokuuta 2014

MUUTTOJUTTUJA JA KUVIA

Sanotaanko nyt vaikka niin, että mä olen ihan surkea pakkamaan, enkä sen puoleen edes pidä siitä. Varsinkin, jos pakataan muuttoa varten. Jätän sen aina ihan viimetippaan ja sitten pakkaillaan ja sullotaan tavaroita kauhealla kiireellä muuttoaamuna. Nyt mä en halua samaa ja oon jo pikkuhiljaa alottanutkin urakan. Esimerkiksi Rosan ja mun vaatteet on jo pakattu lukuunottamatta niitä muutamaa vaatetta, mitkä on kaapissa näille muutamalle viimeiselle viikolle.

Oon kokenut parhaaksi pakata matkalaukut ja laukut täyteen vaatteita, koska niistä ne on helppo purkaa ja jos tarvitsee jotain ennen purkamista, niin niistä on helpompi ottaa kuin ihan täydestä pahvilaatikosta tai jätesäkistä. Rosalle pieneksi käyneet vaatteet on katottu muovikasseihin varastoimista ja myymistä/lahjoittamista varten. Täällä nykyisellä asunnolla kaikki pienetkin vaatteet pyöri kaapeissa, kun en ollut saanut aikaiseksi niitä kaikkia katsoa pois. Ja sitten, kun sen urakan aloitin, siinä olikin melkoinen homma. Muuton jälkeen pyrin siihen, että Rosan vaatteet mahtuvat yhteen kaappiin ja pieneksi menneet heti pois uusien isompien tieltä. 

Muutto on aina oiva tapa hävittää kaikki turha ja rakastan heittää ronskilla kädellä turhaa krääsää menemään. Sitä kun ei muuten oikein tule tehtyä. Kaikkea vaan kertyy nurkkiin pyörimään. Meiltä lähtee ainakin Rosan entinen hoitopöytä, nojatuoli ja kaappipakastin muutossa muualle. Lisäksi sitten tietty kaikkea pientä turhaa tavaraa pyrimme hävittämään ihan huolella. 

Ja kun vanhaa lähtee, tilalle yleensä tulee uutta, eiks niin? Laitan tähän nyt muutamia huonekaluja ja tavaroita/tekstiilejä, joita uuteen kotiin koitan hankkia.

Siistit, yksinkertaiset muovitabletit Ikean valikoimasta. Hintaakin kummallakin mallilla alle 2euroa, joten ihan budjettiin käyvät vaihtoehdot! Tällä hetkellä meillä on lilat kivan näköiset tabletit, mitkä on todella huonoa materiaalia, nimittäin kun ne kastuvat, ne jäävät kiinni pöytään ja repeytyvät! 

Nyt, kun tulee taas talvi ja pimeät illat, on aika hankkia lattialamput (koira tuhosi pentuna aikaisemman). Pidän vähän himmeämmästä valaistuksesta, mutta ihan pimeässäkään ei ole kiva olla. Kirkas kattolamppu saa syksyn pimeinä iltoina pysyä kiinni, kun taas himmeämpi lattiavalaisin on erittäin tervetullut tuomaan pientä lämmintä (romanttista) valoa sateisiin ja pimeisiin iltoihin.

Lastenhuone kaipaa kipeästi säilytyslaatikoita. Niin leluille, kuin vaipoille ja muulle krääsällekin. Myös pikku pöytä ja tuolit alkavat olla ajankohtaiset. Mikäs sen parempaa puuhaa, kuin piirrellä omassa prinsessahuoneessa prinsessapöydän ääressä!

Tästä postauksesta tuli jo kuolettavan pitkä, joten taidan tehdä toisen postauksen samaan aiheeseen liittyen tässä lähipäivinä! Myös 8kk postaus tulossa Rosasta pian, sillä huomenna on neuvolalääkäri!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

feel free to comment!